DISCLAIMER:

Delar skrivna på denna webbsida är rent fiktiva.
Namn, karaktärer och platser är antingen en produkt av författarens fantasi eller använda fiktivt och alla liknelser mellan verkliga personer, levande eller avlidna, affärsverksamheter, händelser eller platser används i fiktiv kontext.

Texter, inlägg och åsikter på denna blogg är mina personliga och är inte representativa för min arbetsgivare eller dess kunder.

DISCLAIMER FÖR EXTERNA LÄNKAR:

De externa länkar jag väljer att skriva ut är endast som en bekvämlighet för informationssyften och källhänvisning; de utgör inte ett godkänande från mig (webbplatsägaren) gällande någon av deras produkter, tjänster eller åsikter som företagen, organisationerna eller individerna må ha.
jag (webbplatsägaren) bär inget ansvar för de externa webbplatsernas korrekthet, laglighet eller innehåll eller för efterföljande länkar.

Kontakta den externa webbplatsen för svar på frågor om dess innehåll.
Observera att externa länkar från denna webbplats även kan innehålla material av politisk karaktär. Jag (webbplatsägare) tar inget ansvar för information som finns på de externa länkarna. Synpunkter uttryckta av individer på sina egna webbsidor eller på externa webbplatser som de länkar till är inte nödvändigtvis mina (webbplatsägarens).

Translate