Ett dystert inlägg i en annars…

…Munter tid.

Det var ett tag sedan sist som jag lade upp något här på min kära hemsida.
Precis som allt annat här i livet så finns där toppar och dalar, inte för livet självt åkt ner i någon form av sänka på senaste tiden men man har blivit ockuperad av sisåmycket andra saker som inte har med just ”det kreativa skapandet” att göra.
Jag är en person som lätt snöar in på olika saker, senast var att jag skulle försöka lära mig lite om IT-industrin och gav mig på Cybersäkerthet (TryHackMe, HackTheBox, VulnHub, Pentest Academy und so weiter) men det dog ut efter en tid, men jag lämnade i alla fall det ämnet med lite mer kunskap och lite nya färdigheter.

Nu efter semester väntar en annan from av resa p.g.a en ny tjänst på jobb så skrivandet lär tyvärr bli lidandes återigen. Men som med så mycket annat så faller man oftast tillbaks till gamla vanor & mönster och den kreativa nerven lär säkerligen kittla igen men den tiden är inte här och nu.
Det sägs att man ska ju inte stressa fram det man finner glädje- och lyckosamt så jag låter min fantasi ligga i en, om inget annat, lättsam dvala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate